Skip to main content

Företagets fordon är en viktig del av verksamheten, och det är därför viktigt att säkerställa att de är ordentligt skyddade. En motorförsäkring med hjälp av Era Försäkringar ger trygghet och säkerhet för ditt företag, och hjälper dig att hantera eventuella skador eller olyckor som kan inträffa.

Välj en anpassad lösning för ditt företag

Era Försäkringar erbjuder ett brett utbud av motorförsäkringar, och du kan välja en lösning som passar just ditt företag. Vi har försäkringar för både personbilar och lastbilar, och vi hjälper dig att välja den försäkring som bäst möter dina behov.

Inga oväntade kostnader vid skador eller olyckor

Med en motorförsäkring genom Era Försäkringar kan du vara säker på att du inte ställs inför oväntade kostnader vid skador eller olyckor. Vi hjälper dig att hantera kostnaderna för reparationer eller ersättning av fordonet, så att du kan fokusera på att driva ditt företag.

Säkerhet för föraren och passagerarna

En motorförsäkring med oss inkluderar också säkerhet för föraren och eventuella passagerare. Vi hjälper dig att hantera kostnaderna för sjukvård och eventuella skador, så att du kan vara säker på att dina anställda och kunder är skyddade.

Du kan också förbättra din trygghet genom att lägga till tillvalstjänster till din motorförsäkring. Vi erbjuder tjänster som ersättningsbil, rådgivning vid bilinköp, och hjälp vid bilolyckor. Dessa tillvalstjänster hjälper dig att få den stöd du behöver när det gäller dina fordon.

Slipp bekymmer med en motorförsäkring

En motorförsäkring från Era Försäkringar hjälper dig att undvika bekymmer och oro, och säkerställer att du alltid har den trygghet och säkerhet du behöver för ditt företag. Du kan vara säker på att vi alltid har din rygg och stöttar dig vid behov.

Enkel och snabb hantering av skador

Vid en skada eller olycka är det viktigt att hantera situationen snabbt och enkelt. Med en motorförsäkring från Era Försäkringar kan du lita på att vi hanterar situationen på ett smidigt sätt, så att du snabbt kan få tillbaka ditt fordon i drift igen.

Kontakta oss för en personlig offert

Om du är intresserad av en motorförsäkring för ditt företag, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder en personlig offert, och hjälper dig att välja den lösning som bäst möter dina behov.

En motorförsäkring genom Era Försäkringar är ett enkelt och effektivt sätt att skydda dina fordon och säkerställa din trygghet och säkerhet. Kontakta oss idag för att få en personlig offert.