Skip to main content

Kruthare är ett professionellt måleri i Täby, Sverige, som erbjuder kvalitativa målningstjänster för bostäder och kommersiella fastigheter. Med över 15 års erfarenhet använder vårt team av högutbildade och certifierade målare de bästa metoderna och materialen för att säkerställa överlägsna resultat.

På Kruthare är vi specialiserade på en mängd olika professionella målningstjänster som kan skräddarsys för att passa både våra kunders behov och budget. Oavsett om du vill måla ett helt rum eller bara fräscha upp dina väggar har vi expertisen för att få jobbet gjort på rätt sätt. Vi erbjuder även specialiserade tjänster som väggbehandlingar och dekorativa ytbehandlingar som faux finishing, stenciling och svampmålning.

Alla våra målare är hängivna proffs som ägnar stor uppmärksamhet åt detaljerna samtidigt som de erbjuder högsta kvalitet i sitt hantverk. Vi är mycket stolta över att gå över kundernas förväntningar för att se till att varje projekt slutförs i tid och inom budget. Vår kunniga personal kommer också att ge användbara tips om hur du underhåller dina målade ytor för ett långsiktigt skydd mot väderskador.

Kruthare tror vi på att ta ett helhetsgrepp på målningsprojekt så att varje aspekt utförs med precision. Vi förstår att inget hus är det andra likt, och därför bedömer vi noggrant varje uppdrag innan vi påbörjar arbetet så att alla detaljer tas i beaktande. Dessutom använder vi endast förstklassiga färger från branschledande märken som Dulux, Sherwin Williams, Farrow & Ball etc., så att du vet att du får produkter av högsta kvalitet.

Vi erbjuder också konsulttjänster för inredningsdesign som kan hjälpa till att se till att ditt hem återspeglar din personliga stil samtidigt som du uppnår ett sammanhängande helhetsintryck. Vi har tillgång till ett omfattande bibliotek av färgalternativ så att du kan välja den perfekta paletten för ditt utrymme.

När det gäller hemförbättringsprojekt kan du lita på Kruthare för exceptionell service från början till slut! Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster eller för att boka ett möte med en av våra erfarna målare!