Skip to main content

CF Måleri är en av Sveriges ledande företag inom måleribranschen. Vi har specialiserat oss på professionell och kvalitativ måleri och inredning för bostäder och andra offentliga områden. Vi är stolta över att ha etablerat ett starkt varumärke med högsta nivå av service, produktkvalitet och kundnöjdhet.

Vårt team av erfarna experter kan hjälpa dig att uppnå dina önskemål med ett personligt och professionellt tillvägagångssätt. Vi har lång erfarenhet som målare, vilket gör att vi kan tillgodose alla dina önskemål. Vi erbjuder ett brett utbud av måleritjänster så som tapetsering, inredningsmåleri, fasadrenoveringar och stuccoarbete.

Vi har nu öppnat vårt showroom i Bromma och erbjuder måleritjänster till både företag och privatpersoner. Vi är stolta över att kunna hjälpa dig att skapa ett hem som är både vackert och hållbart. Våra målerilösningar är utformade för att uppfylla dina specifika krav, oavsett storlek eller komplexitet.

Välkommen till CF Måleri i Bromma! Vi strävar efter att hjälpa dig med att skapa en äkta och unik stil som reflekterar din personlighet och livsstil. Våra måleritjänster gör det möjligt för dig att skapa ett hem som är unikt och hållbart. Vi hoppas att du tar kontakt med oss så att vi kan börja arbeta på dina måleriveckor!

Välkommen till CF Måleri i Bromma! Vi skapar vackra och anpassningsbara målerilösningar för alla behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina projekt. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka tid!

Oavsett om du är ute efter en helomfattande renovering av ditt hem eller bara vill uppdatera det med nya färger och mönster, så har CF Måleri lösningen som passar dig. Med våra kvalitativa produkter kommer du att få ett resultat som kommer att vara långvarigt och hållbart. Vi har de rätta verktygen och materialen för att hjälpa dig att uppnå det perfekta slutresultatet som du drömmer om.

Våra måleritjänster stannar inte vid de fysiska aspekterna. Vi ger också professionella råd om vilken palett som är bäst lämpad för ditt projekt, och vi hjälper dig att skapa ett verk som är både anpassningsbart och hållbart. Vi strävar alltid efter att arbeta med det senaste inom färgvetenskapen, så att du kan vara säker på att du får den mest aktuella målerit

Kontakta oss idag för att boka en tid eller för mer information om våra produkter och tjänster.