Skip to main content

Vår passion är kaffe, och vårt uppdrag är att föra den passionen till företag runt om i Sverige genom att erbjuda skräddarsydda kaffelösningar. Med en gedigen erfarenhet och en stark kärlek till kaffekulturen har Coffeum blivit den främsta leverantören av kaffemaskiner och kaffetillbehör till företag i hela landet. Vi är stolta över att vara din partner för kaffe i arbetslivet.

Vår historia

Coffeum grundades av kaffeentusiaster med en vision om att höja kaffestandarden på arbetsplatser. Vi insåg att en god kopp kaffe kan vara den lilla extra motivationen som behövs för att kickstarta en produktiv arbetsdag. Sedan starten har vi vuxit och utvecklats, men vår kärlek till kaffe och vårt åtagande att leverera överlägsna kaffelösningar för företag har förblivit oförändrat.

Coffeum – ditt val för kaffemaskiner och kaffeupplevelser av högsta kvalitet.

Vårt team

Vårt team består av dedikerade kaffespecialister som brinner för att ge dig den bästa kaffeupplevelsen. Vi har en bred kompetens inom allt från kaffemaskiner och kaffebönor till kaffeservice och underhåll. Oavsett dina behov finns vårt team här för att hjälpa dig att hitta den perfekta kaffelösningen för ditt företag.

Våra kaffemaskiner

Vi erbjuder ett brett utbud av kaffemaskiner från några av de mest välrenommerade tillverkarna i branschen. Oavsett om du föredrar espresso, cappuccino, latte eller vanlig svart kaffe har vi en kaffemaskin som passar dina önskemål. Våra maskiner är inte bara av högsta kvalitet, utan de är också enkla att använda och underhålla.

Kaffet

För oss är kaffet hjärtat i vår verksamhet. Vi har noggrant utvalda kaffebönor från några av världens bästa kafferegioner. Våra kaffeblandningar är skapade för att ge dig den perfekta balansen mellan smak, styrka och arom. Oavsett om du föredrar en mild och mjuk smak eller en stark och kraftfull kopp, har vi kaffet som passar dig.

Kundanpassade lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda kaffelösningar som passar just dina behov. Oavsett om du har ett litet kontor eller en stor företagslokal kan vi hjälpa dig att hitta den bästa kaffelösningen. Vår målsättning är att göra det enkelt för dig att njuta av högkvalitativt kaffe på din arbetsplats.

Service och underhåll

Vi är inte bara din leverantör av kaffemaskiner och kaffe, vi är också din partner i att upprätthålla en felfri kaffeupplevelse. Vårt team av tekniker är alltid tillgängligt för att säkerställa att dina kaffemaskiner fungerar smidigt. Vi erbjuder regelbunden service och underhåll för att förebygga problem och maximera livslängden på din utrustning.

Hållbarhet

Vi är stolta över att vara en del av den globala rörelsen mot mer hållbara affärspraktiker. Vårt engagemang för miljön innebär att vi arbetar aktivt för att minska vårt koldioxidavtryck och främja rättvisa handelsprinciper. Vi strävar efter att erbjuda ekologiska och rättvisemärkta kaffebönor och att minska vår plastanvändning.

Kundtillfredsställelse

Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar i varje interaktion. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi är stolta över att ha byggt starka och långsiktiga relationer med våra kunder. När du väljer Coffeum kan du vara säker på att du får kaffe och service av högsta kvalitet.

Kontakta oss – Om du är intresserad av att förbättra kaffet på din arbetsplats eller om du har några frågor om våra kaffelösningar är du välkommen att kontakta oss. Vårt vänliga och kunniga team är här för att hjälpa dig. Tillsammans kan vi skapa den perfekta kaffeupplevelsen för ditt företag.

Tack för att du valde Coffeum som din partner för kaffelösningar. Vi ser fram emot att serva dig och ditt företag med enastående kaffe och service.